Фільтри пом'якшувачі води, Гарантія - 18 Міс.

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Пом'якшувач води ECOSOFT FU 835 Cab CG кабінетного типу
Ціна 36554 грн
Артикул:10617
  • Продуктивність 1,6 м3/год
  • Компактний розмір
  • Обладнання виробництва США
  • Заводська гарантія і офіційний сервіс
  • Доступні комплектуючі
ECOSOFT FU тисячі двісті п'ятьдесят-дві CG Фільтр для пом'якшення води
Ціна 0 грн
Артикул:12484
  • Для 8 осіб
  • Надійність — фільтр виготовлений з якісних компонентів від кращих виробників
  • Обладнання перевірено роками
  • Довгий термін служби фільтруючого матеріалу — до 7 років
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри пом'якшувачі води з гарантією 18 місяців відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - змішувачі для кухні купити або фільтр для води з крану за доступною ціною. Якщо Ви хочете фільтр для води купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Фільтри пом'якшувачі води з гарантією 18 місяців за привабливими цінами.

І хоча вартість ємності для води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить фільтр для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про змішувачі для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтер на воду але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також спеціалізується на анализ воді на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.