Фільтри пом'якшувачі води, Назва та тип завантаження - Ecomix

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft RF 1035 CAB CI Компактний корпус фільтра знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32000 грн
Артикул:11971
  • Без фільтруючого матеріалу
  • Компактність
  • Об'єм завантаження 25 л (на вибір-до комплекту не входить)
  • Продуктивність 1,3 м³/год з Ecomix і 1,5 м³/год з Ecolite
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Фільтри пом'якшувачі води за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - проточний водонагрівач електричний купити або осмосу за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтр для проточної води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри пом'якшувачі води за привабливими цінами.

І хоча вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете фільтр для води купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати змішувачі для кухні чернівці не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз питної води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.