Зворотний осмос, Гарантія - 8 Років

Питання, які часто задаються

Той, який вже встановлений на вашій кухні) А якщо серйозно - найкращий фільтр зворотного осмосу естетичний, простий у використанні та обслуговуванні, відповідає гігієнічним стандартам, очищає достатню для вашої родини кількість води та забезпечує додаткову постобробку очищеної води, надаючи їй ідеальних властивостей. Існують прямоточні системи без накопичувального бака та "розумні" осмоси з підключенням до Wi-Fi, керувати якими можна через мобільний додаток.

Наразі немає. Найкращі сучасні побутові питні системи працюють за принципом зворотного осмосу. І в найближчому майбутньому змін не передбачається.
Матеріал для основного елемента таких фільтрів, мембрани, виготовляють лише кілька заводів у світі. При цьому основним споживачем цього матеріалу є харчова промисловість, в якій існує жорсткий і постійний контроль якості матеріалів, і високі вимоги до якості.

Собівартість води, завжди свіжої, отриманої з домашньої системи зворотного осмосу становить 12-15 коп/літр, залежно від класу фільтра, використовуваних картриджів та мембрани. Бутильовану або воду на розлив, очищену тим самим способом за такою ціною, ви навряд чи знайдете. Плюс ніякої мороки із доставкою.

Термін служби побутової системи зворотного осмосу при своєчасній заміні картриджів становить 5 – 10 років.
Рахуйте самі!

Мінералізатор – необов'язковий компонент фільтра. Він коригує ph очищеної води, роблячи її більш нейтральною, додаючи у воду невелику кількість мінералів, наприклад: кальцій, магній, калій та ін. Така вода смачніша, кава і чай на її основі - ароматніша і насиченіша.

Проте слід пам'ятати, що забезпечити себе добовою нормою мінералів, за допомогою такої води не вдасться, тому що основним джерелом мікроелементів є їжа.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Зворотний осмос CCK RO7 ROE3-750-SS-EZ
Ціна 4900 грн
Артикул:10701
  • 7 ступенів очищення
  • Всі з'єднання і фітинги мають подвійне ущільнення для захисту від протікання
  • Дуже смачна і корисна вода зі збалансованим мінеральним складом
Зворотний осмос CCK RO7P ROE3-750-BP-EZ з насосом
Ціна 5999 грн
Артикул:10702
  • 7 ступенів очищення з насосом
  • Всі з'єднання і фітинги мають подвійне ущільнення для захисту від протікання
  • Дуже смачна і корисна вода з збалансованим мінеральним складом
  • Вся конструкція змонтована на станині
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Зворотний осмос за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - купить філтер для води або пластмасові ємності для води за вигідною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтра для очистки питної води від нітратів дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Зворотний осмос відмінної якості.

І хоча вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтра для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр зворотного осмосу, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте система осмосу звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.