Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Пом'якшувач води кабінетного типу ADAM-25

Компактні пристрої для ефективного пом'якшення води

Вода, яка має абсолютну чистоту, сьогодні не зустрічається навіть у природі. Що тоді можна говорити про ту рідину, яка тече із кранів у наших квартирах? Сучасні системи водопідготовки та водоочищення здатні подавати воду, в якій відсутні шкідливі для здоров'я людини включення, проте вони не можуть впоратися з її підвищеною жорсткістю.

Жорстка вода негативно впливає на здоров'я людини. По-перше, вона сприяє тому, що під час застосування гелів для душу та мила забиваються пори, що призводить до алергічних реакцій та передчасного старіння шкіри. По-друге, тривале використання жорсткої води для пиття та приготування їжі може вплинути на роботу серцево-судинної системи, утворення каменів, а також сприяти розвитку таких захворювань суглобів, як артрит, поліартрит. І, нарешті, вона негативно впливає на роботу побутових приладів, поєднаних з водопровідною системою — бойлерів, посудомийних та пральних машин, електричних чайників та ін. Нагрівальні елементи цих приладів покриваються вапняними відкладеннями, що значною мірою зменшує їх термін служби.

Якщо ви проживаєте в регіоні, де централізовано подається жорстка вода, виправити ситуацію зможе покупка пом'якшувача.

Пом'якшувач води кабінетного типу Adam-25

Компанія AKVO пропонує ознайомитися з різними пристроями, призначеними для фільтрації та очищення води, представленими в каталозі інтернет-магазину, та купити пом'якшувач кабінетного типу Adam-25 (Франція). Цей пристрій відрізняється компактними розмірами та ефективною роботою. Його можна встановити в невеликій кухні квартири для домашнього використання або в приватному будинку. Він однаково добре знижує жорсткість водного потоку, що подається з водопровідної системи та з підземних джерел.

Пом'якшувач води кабінетного типу Adam-25 характеризується такими особливостями:

  • для виготовлення корпусу пристрою використаний супер-міцний сучасний пластик, що має довічну гарантію від виробника;
  • фільтруючий матеріал — іонообмінна смола від японських або американських виробників;
  • інтелектуальна система управління — встановлений сертифікований керуючий клапан RX, найпопулярніший у всіх європейських країнах.

Представлена ​​модель має високу продуктивність. Прилад здатний ефективно знижувати кількість солей у рідині обсягом 1,3–1,7 кубічних метрів на годину. Цієї кількості води цілком достатньо для забезпечення потреб сім'ї, що складається з 4-5 осіб.

Переваги використання пристроїв для пом'якшення води

Купити за вигідною ціною компактний пом'якшувач води кабінетного типу Adam-25 можна через каталог інтернет-магазину AKVO. Ми пропонуємо високоякісну техніку від відомих європейських виробників за доступними цінами. Маючи у своєму користуванні цей зручний пом'якшувач, що займає мінімум простору, ви через невеликий проміжок часу помітите, як покращиться якість вашого життя.

По-перше, стане помітно кращим стан шкіри та волосся. По-друге, значно скоротиться витрати шампунів, мила, пральних та миючих засобів. І, нарешті, покращиться робота побутової техніки, яка контактує з рідиною.

Представлена ​​модель пом'якшувача Adam-25 повністю автоматизована, має просту та зручну систему налаштування. Вона працює безшумно та без вашої постійної участі. Вам залишається лише стежити, щоб вчасно (приблизно 1 раз на 2-3 місяці) додавати в бак таблетовану сіль.

 

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 11.09.2020 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити