Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Пом'якшувач кабінетного типу ADAM-12

Пом'якшувачі кабінетного типу — ефективне рішення для позбавлення від солей жорсткості

Ні для кого не секрет той факт, що вода, що подається по водопровідній мережі, найчастіше не відповідає санітарним і гігієнічним нормам. З різними домішками, що становлять небезпеку здоров'ю людини, система водоочищення справляється. Найчастіше проблема полягає в тому, що вода є надто жорсткою. Це істотно не впливає на її смак, проте негативно впливає безпосередньо на роботу побутової техніки, яка приєднана до водопровідної системи (пральна та посудомийна машини, бойлери та ін.). Крім цього, залишається накип на чайнику та іншому посуді, вже не кажучи про те, що вживання жорсткої води для пиття та приготування їжі може мати негативні наслідки для здоров'я людини.

Вирішенням цієї проблеми стали пом'якшувачі води, що випускаються різних видів. Пропонуємо вам ознайомитись з таким пристроєм кабінетного типу. Цей прилад має масу переваг, але два найголовніші — це компактні розміри, що дозволяють встановлювати його в будь-якому місці, і простота використання.

Пом'якшувач кабінетного типу ADAM-12

У компанії AKVO можна купити сучасний ефективний пом'якшувач води кабінетного типу Adam-12, який здатний ефективно справлятися з проблемою підвищеної жорсткості води, що подається як водопровідною системою, так і з підземних джерел. Серед його основних характеристик слід зазначити:

  • високу продуктивність (1 м³ на годину) — цієї кількості очищеної рідини цілком достатньо для потреб сім'ї, що складається з 2-3 осіб;
  • фільтр з керуючим клапаном RX — виготовлений у Франції, це одна з найпопулярніших моделей, що використовуються у європейських країнах;
  • фільтруюча засипка (виробництва США) — сертифікована іонообмінна смола.

Якщо коротко, то принцип роботи пристрою полягає в наступному: іони кальцію і магнію, що у воді, проходячи через фільтр, замінюються на еквівалентне число іонів натрію. Це, зрештою, призводить до того, що жорсткість води значно знижується, а її солевміст залишається практично незмінним.

Компактний пом'якшувач води кабінетного типу однаково добре підходить для установки в офісі або домашньої кухні, що має невеликі габарити.

Компанія AKVO — широкий вибір водоочисників з доставкою по Україні.

Серед безлічі переваг пом'якшувача води кабінетного типу Adam-12 можна назвати безшумну роботу і відмінну якість очищення, його обслуговування не складає особливих труднощів і є досить простим. Вам необхідно лише стежити за станом фільтра. А у зв'язку з тим, що дана модель налаштовується автоматично, має просте зручне налаштування та панель управління, обслуговування пристрою доступне навіть новачкам.

 

Важливо! Радимо звертати увагу на якість та виробника фільтруючого засипки. В цьому випадку економія недоречна, адже від цього залежатиме якість фільтрації води. Тому рекомендуємо вибирати сертифіковану засипку від відомих виробників, що відрізняється високою якістю.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 14.12.2022 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити