Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Топ країн, з найчистішою воду

З давніх-давен люди вибирали місця для поселень поряд з водоймищами, для того щоб можна було підтримувати життя - своє і домашніх тварин. Значення чистої питної води у житті живих істот важко переоцінити, адже вода - це життя.

Глобалізація міст, стрімкий розвиток хімічної промисловості призвели до того, що почали забруднюватися водоймища, воду з них без попередньої обробки вживати не можна. Однак на нашій планеті існують не лише регіони, міста, а й країни з найкращою та найчистішою питною водою, де уряд дбає про екологію. Це стає можливим, якщо проводити сувору регуляторну політику та піклуватися про довкілля.

Найчистіша вода є в таких країнах:

  • Нова Зеландія – дотримується найвищих стандартів обробки води, тому тут найчистіша вода у всьому світі;
  • Чилі - може похвалитися екосистемою, яка існувала на початок індустріалізації, глобалізації;
  • Канада - тут розташовані найчистіші у світі джерела, які за своєю якістю не поступаються замерзлим арктичним льодовикам;
  • Швеція - використовує новітні технології для очищення, тому може похвалитися одними з найкращих показників у світі;
  • Швейцарія - пропонує всьому світу не лише найкращі сир, шоколад, годинник, а й ідеальну воду з-під крана;
  • Норвегія - країна фіордів пропонує чисту водопровідну воду. Тут ретельно перевіряються водопровідні та очисні споруди, а також перевіряється якість їх роботи;
  • Німеччина – проводить найжорстокіший контроль за дотриманням технологій очищення, а також за підтриманням чистоти довкілля.

Крім вищезгаданих країн, до цього списку можна включити Люксембург, Францію, Велику Британію, Австрію, Сінгапур, Італію, Ісландії та деякі інші. Таких високих показників вдалося досягти завдяки не тільки строгий контроль з боку уряду, регіональних служб, а й високої свідомості громадян. Люди дбайливо ставляться до довкілля, обов'язково сортують сміття.

Чиста вода для мешканців України

Україна не може похвалитися такими високими результатами. За якістю питної води наша країна знаходиться на 95-му місці у світі, тому нашим громадянам доводиться самостійно турбуватися про якість свого життя.

Інтернет-магазин AKVO пропонує українцям найрізноманітніше обладнання для того, щоб у домашніх умовах очищати та фільтрувати воду з водопроводу. У нас можна купити універсальні системи зворотного осмосу, які монтуються безпосередньо у водопровідну систему та на виході видають абсолютно чисту питну воду. Менш витратні кошти є фільтри-глечики, якими можна користуватися не тільки вдома, але й на дачі, в поїздці і в поході.

У каталозі AKVO ви знайдете очисні та фільтруючі системи від вітчизняних та всесвітньо відомих брендів, таких як BWT (Австрія – Німеччина), Ecosoft (Україна), Delta Water Engineering (Бельгія), BARRIER (Україна) та інших. Ми пропонуємо зручні варіанти оплати та оперативну доставку до всіх населених пунктів України.

Наші фахівці готові надати вам професійну консультацію та допомогти зробити правильний вибір. Ми не тільки продаємо, але й надаємо послуги зі встановлення купленого обладнання, беремо його на сервісне обслуговування, також проводимо аналіз води. Ми – це вода, а якісна фільтрація води – це AKVO!

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 18.02.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити