Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Що таке лужна вода?

Проблема споживання чистої питної води сьогодні у багатьох країнах світу виходить на перший план. І Україна у вирішенні цього питання також є зацікавленою стороною. Як основа життя всього живого, якість води має перебувати на належному рівні, адже від цього залежить здоров'я і довголіття всіх людей, що живуть на планеті.

Оцінити якість питної води ми можемо лише органолептично. Проте це завжди правильно. Адже навіть вода, яка на перший погляд здається абсолютно прозорою, трохи постоявши, може помутнішати або в ній з'явиться осад. Компанія AKVO пропонує зробити безкоштовно аналіз води, взятої з-під вашого крана, зі свердловини чи колодязя на дачі. Наші професійні фахівці гарантують точні показники, а також підкажуть, як усунути проблему, якщо вона є.

Лужність води – що це таке?

Однією із проблем може бути високий чи низький показник лужності. Справа в тому, що якщо він буде нижчим за норму, то в організмі буде створюватися кисле середовище, а це загрожує появою умов для розвитку різних захворювань. Вчені з Японії з'ясували, що якщо вживати рідину, що має показник лужності в межах від 6,5 до 7, то тривалість життя може зрости до 30%. Це пояснюється тим, що володіючи оптимальним показником, така лужна вода благотворно впливає на організм людини:

  • покращуються обмінні процеси;
  • приходить у норму мікрофлора кишечника;
  • мозок повноцінно збагачується киснем, тому його діяльність починає активізуватись;
  • сприяє зміцненню імунітету.

Проблема вирішується тим, більшість продуктів мають кисле середовище, а використовуючи рідина, що має оптимальний рН, ця підвищена кислотність нейтралізується.

Якщо після проведеного аналізу Н2О ви з'ясували, що лужність не відповідає нормі, рекомендуємо звернутися до спеціалістів інтернет-магазину AKVO, які підкажуть, яке слід придбати обладнання, щоб можна було вдома користуватися чистою питною водою з-під крана. Наприклад, у нашому асортименті є недорогі системи зворотного осмосу, що виконують триступінчасте очищення води, це EXITO-RX-3-001 Aquafilter, Platinum Wasser Ultra 3 PLAT-F-ULTRA3, Puricom RO Binature Blue Familia та інші.

Де в Україні можна придбати обладнання для домашнього очищення води?

Мінеральна вода - це затребуваний продукт, вона буває звичайна, їдальня та лікувальна, але яка ж із них лужна? Лужною вважається та, що відноситься до гідрокарбонатної групи, її показник кислотності – не більше 7 рН. Вона має позитивну дію на організм, якщо є проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту, турбує подагра, неінсулінозалежний цукровий діабет та інші захворювання.

Маючи у своєму розпорядженні сучасне обладнання, що фільтрує, вам необов'язково їхати до мінеральних джерел або витрачати багато грошей на покупку мінеральної води в супермаркеті. Достатньо лише встановити у своїй квартирі або будинку систему зворотного осмосу, і з вашого крана тектиме кристально-чиста корисна вода.

У каталозі інтернет-магазину akvo.com.ua ви можете купити обладнання не тільки з 3-ступінчастим очищенням, але також моделі, що виконують 6 і 7 ступенів очищення. Пропонуємо до вашої уваги такі моделі, як Ecosoft Absolute MO 650 ME GO, Ecosoft MO RO 6-75M, Aquafilter FRO8jGMP/RP75239715 та інші. Ми пропонуємо високоякісне обладнання від відомих вітчизняних та європейських брендів Бар'єр, Наша вода, Ecosoft (Україна), BWT (Австрія-Німеччина), Aquafilter (Польща), Pallas (Бельги), Puricom (Іспанія) та багатьох інших.

В AKVO можна не тільки купити пристрій, але й замовити встановлення обладнання, а також його обслуговування.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 11.06.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити