Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Інструкція до зворотного осмосу ATOLL

Бренд ATOLL - якісні фільтри для очищення води

Всім відомо, що вода, яка подається в наші квартири міським водопроводом, не придатна для вживання без попередньої обробки. Деякі знаходять вихід із такого становища в тому, щоб купувати в супермаркеті або замовляти доставку додому бутильованої води. Але найкращий спосіб - це встановити вдома системи зворотного осмосу, що фільтрують.

Бренд ATOLL був першою компанією на ринку установок, що фільтрували, яка отримала сертифікат на таку систему. Свою діяльність ця компанія розпочала у 1993 році. На той момент оригінальні вироби постачалися з Америки, їх не було на ринку пострадянського простору. Цей факт сприяв швидкому зростанню популярності бренду Атол. На сьогоднішній день випуск продукції здійснюється спільно США та Росією, а її асортимент визнаний одним із найширших і найрізноманітніших.

В інтернет-магазині akvo.com.ua ви можете вигідно купити фільтри зворотного осмосу від бренду Атол з доставкою по всій Україні.

Як працює система зворотного осмосу?

Звичайні фільтри не забезпечують 100% очищення рідини. Вони здатні очистити її від завислих частинок, таких як пісок, іржа, мул та інші. Вугільні фільтри очищають рідину від присутності хлору, залишків нафтопродуктів, важких металів. Але найкраще очищення забезпечує саме така система, як зворотний осмос ATOLL.

У чому полягає суть цього? Справа в тому, що в зворотному осмотичних системах передбачено проходження рідини через спеціальну мембрану, що має мікроскопічні пори. Через неї можуть проникнути лише молекули води, проте інші домішки затримуються. Внаслідок такої фільтрації ми отримуємо кристально чисту воду, яку можна пити прямо з-під крана, не побоюючись за своє здоров'я.

Очисне обладнання бренду ATOLL характеризується такими перевагами:

  • для виготовлення фільтрів використовуються лише високоякісні матеріали, що пройшли тестування та перевірку багаторічною практикою;
  • всі представлені фільтри відрізняються простотою обслуговування;
  • компанія суворо дотримується обраного дизайну виробів;
  • Кожна модель має кілька версій.

Безперечним плюсом є те, що компанія не приписує своїм системам того, чого вони не можуть виконати. Інструкція для фільтра зворотного осмосу від бренду Атол містить тільки правдиву, перевірену інформацію.

Де в Україні можна вигідно купити фільтруючу систему зворотного осмосу ATOLL?

Зворотно-осмотичний фільтр від компанії АТОЛЛ можна купити через каталог інтернет-магазину AKVO (Київ, Україна). Перш, ніж надійти у продаж, фільтруюча система Атол проходить ретельну заводську перевірку на протікання, якість одержуваної води, правильну роботу всіх складових частин агрегату. Рекомендоване місце встановлення – під мийкою на кухні.

Фільтр зворотного осмосу ATOLL поставляється у повній комплектації, повністю готовий до роботи. Для заміни картриджів, які виробили закладений ресурс, рекомендується купувати готові набори, у яких спеціально підібрано потрібні змінні елементи.

Перш ніж встановлювати фільтр, необхідно уважно ознайомитись з інструкцією. А найкраще замовити послугу встановлення у компанії AKVO. Наші співробітники, які пройшли спеціальне навчання, швидко і якісно виконають установку системи, що фільтрує, і якщо ви забажаєте, візьмуть її на сервісне обслуговування.

Ми раді подбати про ваш комфорт!

Ви можете замовити