Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Вода для акваріумів

Вода, що знаходиться в акваріумі, є найголовнішим елементом, навіть набагато важливішим за корм, адже без води рибки просто не виживуть. Багато людей запитують: “Яка вода повинна заливатись в акваріум, де мешкають рибки”? Перш за все, слід знати, що якщо вода не відповідатиме всім потрібним вимогам для мешканців акваріума, або містить багато небезпечних речовин, то рибки просто загинуть. Знаючи, яку воду наливати рибкам, можна вберегти їхню відмінність від передчасної смерті. Думка любителів домашніх рибок дещо розходяться. Але фахівці точно знають, яку воду потрібно наливати в акваріум, щоб забезпечити потрібний біобаланс.

Яка вода придатна для використання?

Найдоступнішим зручним та економним варіантом є використання сирої води з крана. У її складі збережені ті мікроорганізми, які так потрібні рибкам, щоб вони формувалися та росли. Важливо уточнити, що перед використанням слід очистити, виключити непотрібні домішки. Для цього краще використати спеціальний фільтр високої якості.

Деякі любителі рибок використовують кип'ячену воду для акваріумів. Але варто пам'ятати, що вона застосовується лише, якщо мешканці звикли до води такої якості та тривалий час у ній перебували раніше. З плюсів можна відзначити відсутність шкідливих організмів, а недоліків у рази більше:

  • ліквідація корисних елементів, які необхідні для вироблення імунітету;
  • низький рівень жорсткості;
  • не сумісність із великими резервуарами.

Тому, обов'язково, слід розуміти, яка вода потрібна в акваріумі, від цього залежить тривалість життя рибок.

Бутильована також придатна для використання в акваріумах, тому що вона не має хлористих сполук і її можна використовувати відразу. Акваріумісти досить рідко вдаються до використання такої води, тому що купувати її постійно у великих кількостях важко і затратно, а ще потрібно підбирати сулію з необхідною жорсткістю. Щодо дощової води, то рекомендується застосовувати талу воду, щоб знизити жорсткість в акваріумі. Якщо в чистому вигляді налити дощову рибку, вона матиме зворотній ефект - згубний вплив на мешканців резервуару. Розібравшись, яку воду потрібно заливати в акваріум для рибок, можна не перейматися самопочуттям улюбленців.

Де вигідно придбати фільтри в Україні?

Щоб рибки в акваріумі комфортно почувалися, слід їм забезпечити хороші умови, а саме використовувати воду без будь-яких домішок. Для цього потрібно купити якісний фільтр, який чудово впорається з очищенням, наприклад, Excito-RX-3-001 Aquafilter. Система зворотного осмосу має невеликий розмір і дуже популярною. У нашому інтернет-магазині AKVO можна за низькою ціною замовити фільтри. У каталозі багато різних моделей, регулярно з'являються новинки. Доставка здійснюється протягом трьох днів після оформлення замовлення. Ми доставляємо товар по всій Україні. Уточнити деталі замовлення можна, зв'язавшись із менеджером магазину. Сплатити замовлення покупець може у зручний спосіб.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 18.04.2022 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити