Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Огляд зворотного осмосу Ecosoft Absolute MO550ECO

Фільтр нового покоління Ecosoft Absolute mo550eco – отримання якісної води

Популярна та ефективна модель фільтру робить водопровідну воду повністю дуже чистою, вона стає придатною для вживання, а також дозволяє зробити витрату економною. Даний пристрій чудово справляється з очищенням рідини, в якій міститься підвищена кількість солі і є збільшена жорсткість. Вода стає дуже приємною на смак, її можна застосовувати, щоб приготувати їжу та різноманітні корисні напої. Якщо хочеться змінити своє життя на краще, тоді варто замовити цей пристрій в інтернет-магазині Akvo.

Якщо використати такий унікальний фільтр, домішки у воді зникнуть на 99,8%. Крім цього, будуть відсутні всі бактерії, а також присмаки. Завдяки продуманій системі легко отримати питну воду. Фільтр складається із спеціального мембранного елемента, його продуктивність 12л/година. Мембрана представлена ​​у вигляді полімерної тканини, має мікропори і через них пропускаються молекули рідини. Таким чином, відбувається утримання бруду та різних вірусів. Очищена вода не потребує кип'ятіння, її можуть вживати навіть маленькі діти.

Особливістю нової мембрани, встановленої у фільтр, є здатність значно заощаджувати воду завдяки мінімальному скиданню в каналізацію. Економія сягає 30%.

Які етапи фільтрації має фільтр зворотного осмосу Ecosoft Absolute mo550eco?

Встановлювати фільтр рекомендується сім'ям, де не більше трьох осіб. Важливо відзначити, що вода, що пройшла всі етапи фільтрації, здатна покращувати смак напоїв. Ця модель складається з п'яти етапів фільтрації:

  1. Усуваються домішки: рідина за допомогою картриджа очищається, його основа — поліпропіленове волокно пористої структури. Усі шкідливі частки затримуються, і тому вода стає чистою;
  2. Органічні речовини та хлор відсутні: за запахом, смаком та кольором рідина стає кращою. У середині картриджа є гранульоване активоване вугілля;
  3. Ефективно з води забираються дрібні частинки домішок, що залишилися;
  4. Основний етап фільтрації — мембрана розпочинає процес очищення, затримується 99,8% бруду;
  5. Вугільна постфільтрація — рідина набуває приємного присмаку.

За допомогою такого пристрою вода буде абсолютно чистою та безпечною. Перед вживанням не потрібно здійснювати кип'ятіння. Забезпечиться захист побутових приладів від накипу.

Де за вигідною ціною можна замовити фільтр зворотного осмосу Ecosoft Absolute?

Якість водопровідної води з кожним роком погіршується, тому її потрібно обов'язково очищати. Фільтр зворотного осмосу Ecosoft Absolute mo550eco допоможе зробити воду чистою та свіжою. Замовлення можна зробити у інтернет-магазині AKVO. Наша компанія займається продажем якісного товару індивідуально під потреби клієнтів. Наші менеджери регулярно проходять навчання, тому можуть проконсультувати покупців з будь-якого товару.

Крім продажу, ми також пропонуємо послуги сервісу від наших технічних фахівців. Товари доставляються по всій Україні в найкоротший термін. Доставка безкоштовна, якщо покупка зроблена на певну суму. Оплатити товар можна банківською карткою на сайті, при самовивезенні готівковим розрахунком та карткою банку або використовувати безготівковий розрахунок. Усі деталі можна уточнити у менеджера під час оформлення замовлення. Вся пропонована нами продукція має заводську гарантію та комплектацію. Покупці мають право повернути продукцію протягом 14 днів із моменту покупки. На офіційному сайті вказано номери телефонів для швидкого зв'язку з нами.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 27.05.2020 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити