Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Ecosoft Absolute MO550PSECO з помпою

Фільтр Ecosoft Absolute MO550PSECO — якісна вода в будинку

Задаєтеся питанням, як покращити якість води будинку?  Тоді зверніть увагу на фільтраційну систему зворотного осмосу Ecosoft Absolute MO550PSECO. Система включає 5 щаблів очищення. Вперше була представлена ​​широкому користувачеві у 2017 році на виставці «Аква-Терм» у Києві.

Особливості та причини вибрати саме Ecosoft Absolute MO550PSECO

Обладнання, що розглядається, призначене для якісного очищення води на молекулярному рівні в житлових приміщеннях, у тому числі, де мають місце перебої з якістю напору в трубопроводі. Стійкість комплекту забезпечує металева підставка. Пристрій має достатню продуктивність для забезпечення витратних вимог по воді для сім'ї з 3-4 осіб. За годину обробляє 8 літрів води.

Очищення рідини даним фільтром відбувається у кілька етапів:

  • видалення механічних частинок — забезпечується картриджем із поліпропіленового волокна з пористою структурою;
  • усунення органіки, хлору здійснюється фільтром з активованого вугілля в гранулах;
  • відсіювання механічних частинок, які не затрималися на першому етапі через невеликі розміри, а також залишки хлору — проводиться карбон-блоком, що включає фільтруючий елемент зі шкаралупою коксового горіха;
  • утримання дрібних забруднень на 99,8% здійснюється мембраною DOW Filmtec™ 50 GPD;
  • остаточне очищення з поліпшенням запаху та смаку вугільним постфільтром.

Обладнання, що розглядається, потребує обслуговування. У його конструкції знаходяться видаткові запчастини, які слід змінювати з певним часовим інтервалом. Так картриджі передочистки потребують заміни разів на 3 місяці. Нову мембрану слід ставити щорічно, а вугільний посточисний фільтр — один раз на півроку.

За добу установка виробляє 190 л води. Робочий температурний діапазон +4…+30°С. У базовій комплектації пристрій важить 10 кг. Підключається до трубопроводу зовнішнім різьбовим з'єднанням 1/2 дюйма. Очищає воду від солей жорсткості, хлору, заліза, марганцю, мікробів та інших домішок. Важливо знати які параметри має вихідна вода, тому що прилад розрахований на певні характеристики. З їх підвищенням скорочується ресурс служби змінних елементів. Відповідно до покупки, варто здати воду на лабораторний аналіз, щоб точно знати вихідні параметри.

Фільтр розглянутого типу зворотного осмосу — дійсно річ, адже з очищенням води не тільки знижується ризик захворювання членів сім'ї через присутність у рідині домішок, але й підвищується ресурс роботи багатьох побутових приладів. З очищеною водою можете забути про появу накипу в пральній машині, чайнику, а також нальоті на сантехніку.

Де придбати систему Ecosoft Absolute MO550PSECO з помпою на станині?

На сайті інтернет-магазину AKVO можете підібрати для побутових потреб чудовий фільтр. Ecosoft Absolute MO550PSECO пропонується у заводській комплектації з гарантією. Також на сайті можна придбати всі змінні елементи.

Доставка фільтра зворотного осмосу Ecosoft Absolute MO550PSECO з помпою на станині можлива в будь-яку точку України. У спеціальному розділі можете переглянути перелік поштових представників, за допомогою яких зручніше отримуватиме товар у вашому населеному пункті. У Києві доступний самовивіз із фірмових точок продажу. Крім того, якщо потрібне встановлення фільтра, можете замовити її з виїздом додому. Наші бригади монтажників є у багатьох містах країни. З усіх питань звертайтесь через спеціальну форму на сайті або дзвоніть за телефонами, вказаними на сторінці.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 14.09.2022 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити