Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Доставка питної води в Дніпрі

ДОСТАВКА ВОДИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Більшість сучасних людей активно піклуються про своє здоров'я, що породжує попит на очищену воду. Доставка питної, очищеної бутильованої води Аляска, Бон Буассон, Діамант, Знаменівська, Водолій, Водовіз, Моршинська, Петриківський, Ранкова Роса і інших марок на будинок, в офіс користується великою популярністю в багатьох містах, серед яких Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ/Дніпро.

При цьому не варто забувати про актуальність проблеми забруднення навколишнього середовища — пластик, з якого виготовляється тара для води, розкладається кілька сотень років, тому варто мінімізувати його використання. Краще перейти на фільтри і використовувати довговічний фільтр-глечик Аквафор Престиж або вибрати іншу модель, тип фільтраційного обладнання, ніж замовляти бутлі з доставкою водовозом по Дніпропетровську і області.

ЩО ВИГІДНІШЕ — ЗАМОВЛЯТИ ВОДУ ДОДОМУ АБО КУПИТИ ФІЛЬТР?

Ціна доставки води додому або в офіс в Дніпрі (Дніпропетровську) залежить від того, яку компанію ви виберете, а також від обсягу рідини. В середньому вартість 19 л очищеної води становить 90-100 грн, при розрахунку 2,5 л на людину в день такого обсягу вистачить одному споживачеві всього на тиждень. Набагато вигідніше купити якісний фільтр під мийку — це прекрасна економія в довгостроковій перспективі. Міняти картриджі потрібно раз на півроку, при цьому їх вартість буде набагато нижча сумарної ціни, яку ви б заплатили за воду в пляшках, споживану протягом того ж проміжку часу. Так, ви можете зупинити вибір на фільтрі:

  • проточному;
  • зворотноосмотичному.

У каталозі компанії AKVO представлений великий вибір варіантів на будь-який смак в широкій ціновій категорії. Фільтри зворотного осмосу відрізняються від проточних принципом роботи, при цьому перші коштують дорожче. Прекрасним варіантом для домашнього використання стане Leaderfilter STYLE ANTIOXIDANT RO-6LP-75GPD, що забезпечує шість ступенів очистки. Модель не тільки очищає, але і іонізує воду, підвищує рН і знижує ОВП. Це прекрасна інвестиція, яка забезпечить вас і вашу сім'ю чистою, корисною водою з приємним смаком і оптимальною жорсткістю.

Вам більше не доведеться регулярно замовляти пляшки води, витрачати час на зустріч кур'єра, користуватися громіздким обладнанням, що псує інтер'єр. Фільтри, що встановлюються під раковину, що не будуть помітні стороннім, при цьому вам буде легко дістатися до обладнання при необхідності замінити картридж. Якщо ви шукайте бюджетний, але при цьому якісний варіант з хорошими відгуками користувачів, то зверніть увагу на компактний, надійний, сучасний мембранний фільтр DrVODA UF.

КОРИСТЬ фільтрованої води ДЛЯ ПОБУТОВОГО ОБЛАДНАННЯ

Купівля бутильованої води не тільки не вигідна, але і не позбавить вас від можливих проблем з побутовою технікою. Різного роду забруднення — іржа, солі та інші, осідають усередині побутових приладів. Чайники, пральні і посудомийні машини виходять з ладу значно раніше, так як на важливих деталях утворюється великий шар накипу. Якщо встановити магістральний фільтр Atlas Filtri DP BIG 10-1 "NPT IN TS або інше перевірене обладнання для фільтрації, то ви продовжите термін служби побутової техніки.

Таке обладнання встановлюється безпосередньо на трубопровід і може використовуватися для попередньої очистки разом з фільтром під раковину або самостійно. Використовуючи магістральний фільтр, ви будете не тільки пити і готувати їжу на якісній, чистій воді, але і зробите водні процедури більш корисними для шкіри, волосся. На особливу увагу заслуговує модель Aquafilter FH10B1-WB, яка ідеально підходить як для квартир, так і для заміських будинків. Через інтернет-магазин AKVO можна замовити фільтр з доставкою по всій країні, Дніпропетровська область не виняток, і тоді у вас вдома, в офісі буде чиста, корисна вода кожен день!

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 02.01.2023 р.
Ви можете замовити