Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Atoll A-560E інструкція

Система очищення Atoll A-560E на основі зворотного осмосу

Якість води в кранах бажає кращого. У ній міститься безліч домішок, які негативно впливають на здоров'я людини, тому пити її в необробленому вигляді не можна. Для вирішення проблеми використовуються різноманітні системи очищення. Однією з них є Atoll A-560E.

Основне призначення приладу: доочищення муніципальної води до придатного для пиття, приготування їжі. Продуктивність моделі 120 л. Такий варіант ідеально підійде для забезпечення потреб 3-6 людей та невеликих офісів. Підходить для встановлення у приватних будинках та квартирах.

Особливості та переваги фільтра

Перевагою даного приладу є п'ятиступінчасте очищення. Це дозволяє усунути 99,9% домішок і пити воду прямо з-під крана без кип'ятіння. Крім того, при готуванні, кип'ятінні на побутовій техніці та посуді не утворюється накип.

Модель відноситься до середнього цінового сегмента. Прекрасно поєднує такі важливі для багатьох користувачів характеристики, як вартість/якість.

При покупці до Atoll A560E йде комплектація для встановлення та інструкція. Заявлений виробником ресурс приладу: 5 років. Витратники вимагають заміни кожні півроку, осмотична мембрана – 1,5-2 роки.

Система є повністю автономною. Встановлюється під мийкою на кухні. Спеціальний кран, що постачається в комплекті, забезпечує доступ до чистої води незалежно від місцевого потоку.

Конструктивно пристрій включає:

  • передфільтри - забезпечують 3 ступені гідроочищення від: елементів розміром понад 5 мкм, хлору та його похідних, найдрібніших включень до 1 мкм;
  • FilmTec TW30-1812-50 – напівнепроникна діафрагма. Вона пропускає виключно воду із киснем. Від забруднень її захищають передфільтри;
  • накопичувальна ємність - об'єм 18 л, їх корисний становить 12 л, варта зберігання вже очищеної води;
  • Atoll CK2586C є останнім елементом очищення перед краном. Являє собою вугільний постфільтр;
  • кран подачі питної води.

Атол подає очищену рідину у достатньому обсязі. Місткість об'ємом 1,5 л можна набрати за 30 секунд.

Що стосується самостійної установки, потрібна певна навичка, інструмент. Якщо все це є, то інструкція досить докладно розповідає, як поставити систему самостійно. Однак краще скористатися послугами професіоналів. По-перше, попередньо буде проведено замір стану води, по-друге, буде певна гарантія на роботи.

Де придбати фільтр Atoll A-560E

Спеціалізований магазин AKVO пропонує широкий асортимент фільтрів для очищення води, серед яких ви зможете знайти Атол A-560E. Оформлення замовлення доступне в онлайн-режимі. Доставка здійснюється у всі регіони України. При замовленні на 1000 гривень та більше транспортування безкоштовне. Ми не тільки продаємо фільтри, але й надаємо послуги із встановлення приладів, куплених у сервісі, їх обслуговуванню.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 05.10.2018 р.
Ви можете замовити