Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Аналіз води в Україні

Аналіз питної води на бактерії в Україні – на що слід звернути увагу при тестуванні якості
Вода — важливий ресурс, від якого залежить життя, здоров'я людей і всього живого. Тому питання її якості як ніколи актуальне. Сьогодні кожен клієнт може звернутися до наших фахівців з компанії AKVO, щоб замовити швидкий хімічний аналіз навіть джерельної, дистильованої, артезіанської або питної води. Докладніше про це можна дізнатися тут https://akvo.com.ua/articles/analiz-vody-iz-svazhiny-kolodca-i. Буквально через день ви зможете отримати результати, не побоюватися, що ваше здоров'я під загрозою.

Здати лабораторні аналізи води для пиття з колодязя, ґрунту, свердловини або водопроводу у Дніпрі (Дніпропетровську), Харкові, Миколаєві, Києві (Лівий та Правий берег столиці – не важливо), Одесі чи Херсоні, зробити за доступною ціною хімічний, біологічний тест на склад і жорсткість споживаної питної рідини можна у професійній лабораторії компанії AKVO, де здійснюється проведення тестування, куди відбувається здача проб і де фахівці не бояться віддати час максимально для ретельного розшифровки та перевірки всіх елементів.

Основні правила взяття проб
Для того, щоб наші фахівці могли проаналізувати зразки, необхідно:

самостійно доставити до нас проби;
домовитися з нашим кур'єром, щоб він у зручний для вас час забрав зразок;
зробити у нас замовлення та передати питну воду в момент його доставки;
надіслати ресурс через компанію-перевізника.
Останній варіант не є ідеальним, тому що точність деяких параметрів може бути зниженою. Проте вона все одно буде від 98%, тому що, якщо у воді є домішки, наші фахівці все одно зможуть їх виявити. Не слід набирати в ємність Н2О під великим тиском. Причина цього - велика кількість кисню може негативно позначитися на подальших даних та реакціях. Перед застосуванням слід правильно обробити кран, майбутню посудину для наповнення – це може бути окріп або спирт. Краще набирати під спокійним струменем у спеціальну тару, щільно закривши її після проведення процедури. Шийка не повинно стосуватися інших предметів, щоб уникнути попадання зайвих мікробів та бактерій. Зберігати отриману пробу можна до 2-х днів трохи більше.

Тривалість перевірки
Компанія AKVO – це ті фахівці, хто робить тести рідини на домішки, а також хто може запропонувати лабораторний експрес аналіз води прямо вдома. Вам не потрібно буде витрачати час на збирання матеріалу. Достатньо домовитися з нашим експертом за часом, який сам приїде до вас, візьме пробу жорсткості та повідомить результат через 30-40 хв. Таким чином, за короткий проміжок ви можете дізнатися детальну інформацію. Наш консультант зможе докладно пояснити отримані результати, допоможе підібрати якісний фільтр та потрібні системи очищення, виходячи із ситуації.

Наших клієнтів завжди цікавить питання: а скільки води потрібно зібрати рідини для комплексного санітарного, хімічного аналізу води, щоб очищати її від домішок у майбутньому правильно. Як правило, достатньо надати 500 мл. Якщо раптом потрібно перевірити ще раз або уточнити вже отримані дані, краще ще раз надати потрібний об'єм ще не очищеної води.

Навіщо потрібно робити комплексний хімічний і бактеріологічний аналіз води?
Насамперед за тим, щоб контролювати стан рідини, яку люди звикли вживати. Адже важливо, щоб питна вода дійсно була якісною, а не напхана всякими корисними речовинами. Наші фахівці, проводячи біохімічний аналіз води, розширюють спектр своїх можливостей, використовуючи лише перевірене та надійне обладнання. Ресурс аналізується за кількома десятками показників.

І все-таки для чого він потрібен? Замовивши цю послугу можна:

визначити наскільки якісний аналіз роботи очисних фільтрів води після запуску системи зворотного осмосу, наприклад Аквафор;
отримати інформацію про якість рідини;
виявити наявні забруднення та відхилення.
На жаль, люди часто починають дбати про своє здоров'я тоді, коли йому вже було завдано непоправної шкоди. Неякісна вода може призвести до появи алергічних висипів, дискомфорту в області шлунково-кишкового тракту. Та й комфортні життєві умови також можуть бути порушені, адже неприємно спостерігати за іржею на сантехніці.

Методи тестування
Незалежні лабораторії виділяють такі різновиди досліджень:

органолептичне тестування – спосіб аналізування для оцінювання якостей, які доступні людині, наприклад, тут визначають смак, запах, відтінок та прозорість ресурсу;
фізико хімічне – комплексний тест, де береться до уваги окисність, мінералізацію, жорсткість та лужність;
паразитологічне чи мікробіологічне – визначає наявність бактерій та шкідливих мікроорганізмів, у тому числі й хвороботворних. Ведеться підрахунок на 1мл.;
хімічне – визначається кількість та наявність домішок складу (свинець, мідь, алюміній та інші), складних органічних речовин (вінілзлорид, фенол, акр

іламід, ПАР, діоксин);
визначення рівня радіонуклітидів – проводиться розширений тест на радіаційну безпеку водного ресурсу, чи містяться у ньому радіонуклітиди, які можуть бути навантаженням на організм людини.
Після проведення тестування та повного дослідження фахівцями проводиться консультація щодо покращення якості споживаної рідини, можна отримати поради та рекомендації, які фільтри краще застосовувати вдома чи на підприємстві.

Системи фільтрації грубої очистки або як боротися із забрудненістю води
Застарілі комунікації, погана екологія, забруднені ґрунтові води – причини, через які водний баланс у країнах вважається непридатним для споживання. Щоб вирішити цю проблему в домашніх та промислових умовах, слід використовувати професійні або побутові системи фільтрації. На українському ринку моделей фільтрів безліч, кожен виріб має свої переваги та особливості. Але основних видів два – це тонке та грубе очищення.

Призначення фільтра грубої очистки - відділення нерозчинних фракцій (піску, глини, корозії). При покупці варто звертати увагу не тільки на ціни та технічні показники, але й на рівень забруднення самого водного ресурсу. Всі пристрої даного виду мають єдиний принцип дії, який полягає в тому, що грубі частинки відокремлюються, негативно впливаючи на роботу техніки. Саме ці несприятливі елементи роблять рідину не придатною для пиття. Конструкція систем має можливість видалення пилу та бруду. Тут не задіяні хімічні реагенти.

Існує певна класифікація даного різновиду фільтрів:

сітчасті - самопромивні та непромивні вироби, що складаються з сітки, а також вимагають монтажу дренажної труби, де і відбувається відведення забруднень. Деякі містять ще манометр і клапан тиску. здатні витримувати перепади температур;
з картриджами – пристрої зі змінними блоками чи патронами, які поміщені у спеціальну колбу із пластику чи сталі. Модель вловлює частинки бруду навіть розміром 0.5 мкм. Конструкції призначені для фільтрації лише холодної води. Головна їхня перевага – швидкий монтаж картриджів та своєчасне виявлення засорів;
високошвидкісні напірні – використовувані для очищення різноструктурованих домішок. У конструкції є спеціальна ємність, де розташовується система, що фільтрує.
Але особливим попитом користується система тонкого очищення.

Тонка очищення води - чи варто її використовувати перед серйозними забрудненнями
Фільтрування тонкого очищення здатне відокремлювати прості дрібні фракції як хімічних сполук, і важких металів. Подібне обладнання сприяє затриманню частинок до 5мкм. Встановлення виробів слід після монтажу грубої очистки. Такий метод дозволяє якісно очистити Н2О від шкідливих мікроорганізмів.

Існують різні конструкції водяних систем фільтрації. Основні відрізняються один від одного:

способом встановлення,
методом очищення,
іншими характеристиками.
Для вибору відповідної моделі, покупцю слід ознайомитися з різновидами установок та їх особливостями. Менеджери компанії AKVO готові допомогти з підбором, монтажем та подальшим веденням проекту в експлуатацію.

Аспекти, які варто взяти до уваги
Є загальний перелік параметрів, якими визначається якість водного ресурсу. Проте часом наші спеціалісти вимірюють і додаткові. Загалом при використанні лабораторного обладнання звертається увага на:

запах;
смакові якості;
вміст нітратів, заліза сухого залишку;
жорсткість та лужність;
водний pH.
Якщо за аналізом води всі параметри в нормі (кальцій, магній та інші елементи), але є наліт на сантехнічних приладах або почастішала поява шкірних висипань, потрібно додаткове дослідження на мідь і вміст важких металів, яке надає незалежна лабораторія. Отримані результати слід розглянути детальніше. Ціна на всі категорії цілком доступна, а якість на висоті!

Де можна проводити аналіз води?
Спеціалізована компанія зі своєю лабораторією AKVO пропонує за доступними цінами зробити повний хімічний (хімічний) аналіз питної води зі свердловини або провести дешево незалежний тест показників водопровідної рідини з-під крану в будь-якому місті країни України, і нам абсолютно не важливо буде це Дніпро (Дніпропетровськ), Полтава, Кременчук, Чернігів, Харків, Вишгород, Біла Церква, Житомир, Кривий Ріг, Суми, Одеса, Херсон, Миколаїв, Вінниця, Буча, Бровари, Київ (район Позняки, Оболонь, Троєщина, Голосіївський, Бориспіль), Запоріжжя чи Черкаси.

Потрібно наголосити на головному питанні споживачів - скільки коштує проба рідини на скорочений тест, який аспект впливає на загальну вартість фізико-хімічного аналізу питної води з будь-якого джерела, будь то свердловина, колодязь або з котельні, яка має вміст у своєму складі наступних елементів: залізо , фтор, сірководень, залишковий хлор, радон, хлориди, важкі метали, нафтопродукти, радіонукліди, нітрати. Розшифровка отриманих резу

льтатів не займає багато часу, але натомість кожен клієнт отримує впевненість як споживаний ним водний ресурс. Максимум через 40 хвилин лабораторні дослідження та експертизи будуть у вас на руках.

Процедура очищення Н2О від домішок можлива у домашніх умовах. Кожна господиня користувалася методом кип'ятіння, заморозки, відстоювання чи додавання срібла. Але жоден із запропонованих у мережі Інтернет методів не працює так, як це роблять спеціальні системи.

Переваги співпраці з компанією AKVO
Клієнти спеціалізованої фірми AKVO – це люди, які вибирають якість за найкращу вартість. Здійснивши перехід на офіційний сайт представництва, кожен покупець або той, хто хоче дізнатися про наші досягнення, може знайти максимально інформативні дані про товари, що надаються акціями, повний пакет послуг. Ми є лідерами у сфері продажу, монтажу та ведення проектів фільтрації. Компанія дотримується всіх норм безпеки, підходить до справи професійно, маючи багатий досвід та знання за плечима.

Доставка будь-якого товару здійснюється в рекордно стислий термін, а вартість на транспортування мінімальна. Фахівці можуть ознайомити кожного гостя фірми з брендами, аксесуарами та всіма комплектуючими, представленими у нас на офіційному ресурсі. Сплатити замовлення можна всіма зручними для більшості споживачів способами:

Готівковий розрахунок;
банківська картка через сайт;
при самовивезенні з офісу;
Безготівковий розрахунок.
Професіонали допоможуть швидко здійснити потрібну покупку, дадуть відповідь на всі питання, ознайомлять з ціновою політикою AKVO.

Замовлення можна здійснити, якщо звернутися за телефонами, вказаними на ресурсі, через онлайн-чат або приїхавши до офлайн-маркету. Колл-центр працює щодня, а фахівці компанії готові прийняти відвідувачів завжди. Графік роботи можна знайти на веб-сайті. Ми на варті вашого здоров'я!

Ви можете замовити